Ontwerpen


Schetsen

Impressie nieuw interieur huidige N-gebouw (straks Frontier building)

Nieuwsgierig naar de nieuwe campus? Hier vind je een impressie van het interieur van het huidige N-gebouw (hoofdgebouw), waar de opleidingen van Games en Media en Built Environment en Logistiek worden gehuisvest.

Impressie nieuw interieur noordelijk deel klooster

Nieuwsgierig naar de nieuwe campus? Hier vind je een impressie van het interieur van het noordelijk deel van het klooster, waar de opleiding Toerisme wordt gehuisvest.

Impressie nieuw interieur zuidelijk deel klooster

Nieuwsgierig naar de nieuwe campus? Hier vind je een impressie van het interieur van het zuidelijk deel van het klooster, waar de opleidingen Hotel en Facility worden gehuisvest.

Expositie Campusmarkt voor omwonenden

Om nog eens op het gemak te bekijken: de digitale expositie

Schetsen definitief ontwerp

Tijdens de Campus Roadshow van mei/juni 2016 is het definitief ontwerp van InboCuld getoond aan studenten en medewerkers van NHTV. Je vindt deze terug in de presentatie.

Sneak Preview definitief ontwerp

Nieuwsgierig naar de nieuwe campus? Hier vind je een sneak preview van het definitief ontwerp dat in maart 2016 is afgerond.

Schetsen voorlopig ontwerp

Tijdens de Campus Roadshow van 12 oktober 2015 zijn de eerste schetsen en plattegronden uit het voorlopig ontwerp van InboCuld getoond aan studenten en medewerkers van NHTV. Je vindt deze terug in de presentatie.