Nieuwe campusgebouwen zijn het visitekaartje van BUas

5 november 2019


Nieuwe campusgebouwen zijn het visitekaartje van BUas

Sinds vorige week zijn de Frontier en Ocean Building heropend. Medewerkers en studenten waren zeer enthousiast en vol lof.

Het was een zware klus voor het campusteam en de afdeling Huisvesting, samen met ICT en al het ondersteunende personeel ‘achter de schermen’. Maar ze slaagden erin de renovaties en deze verhuizingen te voltooien en een groot deel van de diensten in gebruik te nemen; wat een resultaat!

Nieuwe bewoners voor Frontier en Ocean

Vorige week namen studenten en medewerkers van de Academy for Leisure & Events (ALE), de Academy for Built Environment & Logistics (ABEL), ondersteunende diensten HRM, CFA, SER, M&C en de Raad van Bestuur hun intrek in het Frontier and Ocean gebouw. In de kerstvakantie wordt het hele project afgerond wanneer de Academy for Games & Media (AGM) naar de derde en vierde verdieping van het Frontier-gebouw verhuist.

Foto’s van de renovatie

Ben je benieuwd naar het resultaat van de prachtige renovatie? De foto’s laten zien hoeveel er is veranderd. Sinds donderdag is de catering in het prachtige Frontier restaurant volledig operationeel. Hoewel de foodtrucks van vorige week een enorm succes waren, zijn we blij dat onze cateringfaciliteiten weer terug in Frontier zijn. Naast Horizon is dit de plek op onze campus om te lunchen of een lekker bakje koffie te bestellen. Ook buren, zakelijke connecties of andere belangstellenden zijn van harte welkom.

Constructeur van buitengebied in het zonnetje

Vlak voor de herfstvakantie heeft ons campusteam speciale dank betuigd aan de aannemer van de buitenruimte, Antea. Als aannemer van het campusterrein heeft Antea veel werk gedaan dat duidelijk zichtbaar is: de prachtige lijnen van de openbare tuinen met hun bomen geven de omgeving een aangename, groene uitstraling. Bovendien is er veel werk verricht aan de parkeergarages en fietsenstallingen. Een deel van de parkeerplaats moet nog worden afgemaakt, maar dit zal binnenkort worden gedaan. Ten slotte is het sportveld klaar, maar we moeten even wachten tot er sportwedstrijden kunnen worden gehouden: het gras moet eerst 4 keer worden gemaaid.