Nieuwe campus video is uit!

25 juni 2019


Nieuwe campus video is uit!

Hotel, Facility en Toerisme draaien nu al zo’n tien maanden in het klooster dat is getransformeerd tot een schitterend onderwijsgebouw.

Maar in deze tijd is er ook hard gewerkt aan het Frontier en het Ocean gebouw en aan het campus terrein.

Chapter 6: Frontier gebouw
Het projectteam maakt van iedere fase in het project een video om een beeld te geven van de campusontwikkeling. Chapter 6 van ‘The making of the new campus” is net afgerond en vertelt het verhaal van het Frontier gebouw. Bekijk de video.

Aannemer Mertens verbouwt het voormalige hoofdgebouw naar het ontwerp van de architecten van Inbo/Culd. In dit pand komen straks de opleidingen Games en Media, Built Environment en Logistics en ook een groot deel van de staf- en bestuursdiensten. Daarnaast komt hier op de begane grond de Innovation Square: waar voorheen een lange dichte gang was is nu een nieuwe open indeling gemaakt met twee vloeren op verschillende niveaus, die met trapjes en doorkijkjes met elkaar in verbinding staan.

Ocean gebouw
Het campusproject is zeker een groot project, maar we zijn goed op weg richting afronding. Het derde campusgebouw, Ocean Building, staat al een tijdje in de steigers. In dit gebouw wordt straks Leisure ondergebracht, in combinatie met sportfaciliteiten en een sportbar.

Al dit harde werk zal zoals gebruikelijk worden voortgezet in de zomermaanden. In de volgende video laten we hier meer van zien en ook van de afronding van de inrichting van het campusterrein, dat tegen die tijd groen gekleurd zal zijn. We zijn klaar voor de eindspurt en kijken uit naar het moment dat de nieuwe campus van Breda University of Applied Sciences helemaal klaar is!