Kleurrijk design voor Frontier en Ocean

28 maart 2019


Kleurrijk design voor Frontier en Ocean

Vorige week zijn – tijdens een productieve dag bij Aarts & Co – alle kleuren en materialen voor het inrichtingsplan gekozen.

Enkele collega’s van het Campusteam hebben bij dit bedrijf te Tilburg, onze leverancier van meubilair en stoffering, alle kleuren en materialen gekozen voor de tafels, stoelen, banken, poefs, vloerkleden en nog veel meer.

Ontwerpersbureau B&W

Samen met onze interieurontwerper Brigitte Jongstra namens Ontwerpbureau B&W en Hans van Vugt namens Aarts en Co is daarmee het kleurenpalet voor de gebouwen Frontier en Ocean bepaald. En het wordt prachtig! Samen met de visuals aan de wanden en de bijpassende verlichting lijkt het een mooi geheel te worden, wat goed aansluit bij de inrichting van het klooster.

Hergebruik

Natuurlijk gooien we goede spullen niet weg: we kijken welk meubilair we nog kunnen hergebruiken en combineren dit met nieuwe interieurelementen. Zo hebben we dat bij het Horizon gebouw ook gedaan. Uiteindelijk ontstaat er zo een kloppend geheel met herkenbaarheid voor de verschillende gebruikers.