Het Ocean gebouw krijgt steeds meer vorm

13 mei 2019


Het Ocean gebouw krijgt steeds meer vorm

Rond 1 februari zijn de werkzaamheden aan het Ocean gebouw gestart. De doorlooptijd is kort: op 19 juli moet de aannemer het gebouw opleveren.

Ondanks dat de oplevering een uitdaging is, heeft de aannemer gelukkig een voortvarende aanpak: de werkzaamheden lopen volgens planning. In het gebouw worden de lange gangen met aan weerszijden leslokalen gesloopt en ontstaan nu grote open vloeren waar straks de studenten en medewerkers de voor hen bestemde werkplekken vinden.

Deze werkomgeving kijkt aan weerszijden uit op het campusterrein en op de naastgelegen groene zone met het riviertje de Molenley. Rondom het gebouw is de terreinaannemer gestart met het weghalen van de oude bestrating, zodat hier de nieuwe terreinindeling kan worden aangelegd.

Na de periode van sloop is inmiddels ook gestart met het weer opbouwen van nieuwe wanden om de door Leisure & Events gevraagde indeling te maken. We laten graag door middel van een aantal foto’s de vorderingen zien. De foto’s laten zien hoe er wordt gewerkt en geven ook al een beetje een doorkijkje naar wat straks een ruime, open leer- en werkomgeving zal worden.