Het laatste hoofdstuk

26 november 2019


Het laatste hoofdstuk

Het nummer 7 staat voor voltooiing en perfectie. Het is niet voor niets dat hoofdstuk 7 het laatste is in ‘The making of the new campus’.

Precies vijf jaar geleden vierden we de release van hoofdstuk 1 in de serie ‘The making of the new campus’. Het werk is bijna klaar en met hoofdstuk 7 komt de serie natuurlijk ten einde.

De serie toont stap voor stap de campusontwikkeling – van het allereerste begin tot het ‘bittere’ einde. Visie, masterplan, ontwerpwedstrijd, Europees aanbestedingsproces, campusontwerplaboratoria, de roadshow, het modelleren van het campusterrein, het maken van een ervaringsplan en de volledige renovatie van het klooster en andere campusgebouwen. Je kunt het allemaal opnieuw ervaren in de zeven hoofdstukken van onze campusgeschiedenis. De video’s zijn – hoe kan het ook anders – gemaakt door oud-studenten van onze Media-opleiding International Media & Entertainment Management.

Bekijk hoofdstuk 7 hier:

En voor degenen die er geen genoeg van kunnen krijgen, hier kunt u de eerste zes hoofdstukken hier (link naar campus website) worden bekeken.

 

Bedankt aan iedereen die heeft bijgedragen – in welke vorm dan ook – aan ‘The making of the new campus’.

 

Geniet ervan!