Drie vrachtwagens vol kerstbomen…?

3 december 2019


Drie vrachtwagens vol kerstbomen…?

Met alle sprookjesachtige lichtjes begint de kerstsfeer op de campus er al aardig in te komen. Maar waar komen al die bomen plotseling vandaan?

De bomen die vorige week met maar liefst drie vrachtwagens geleverd werden, waren geen kerstbomen, maar 77 nieuwe bomen om aan te planten verspreid over het campusterrein. We hebben jullie tenslotte een campus in een parkachtige stijl beloofd!

Een groene(re) campus
Duurzaamheid is een belangrijke factor geweest in de ontwikkeling van de nieuwe campus. BUas ziet het als haar plicht om een steentje bij te dragen aan een duurzame toekomst. Alternatieve energiebronnen, bewust reizen van en naar ons werk en meer groen om CO2 te absorberen – dat hoort daar allemaal bij. En dan hebben we het nog niet eens over de bewezen positieve effecten van groen en natuur op de mens.

Ho, ho, ho – let’s go green
De 77 nieuwe bomen worden deze week geplant om onze toch al fraaie campus nog mooier te maken. Toevalligerwijs valt dit samen met de plaatsing van de kerstbomen. Want die komen er natuurlijk ook, hoewel geen vrachtwagens vol. Met zoveel groen en sfeerlichtjes wordt de kerstsfeer extra versterkt. Kerstmis, we komen eraan!