Welkom bij ons Sibelicious restaurant!

24 oktober 2018


Welkom bij ons Sibelicious restaurant!

Ons leerbedrijf met eigen restaurant – Sibelicious – heeft een nieuwe plek gekregen! Voorheen was het restaurant van de opleidingen Hotel en Facility te vinden aan de Sibeliuslaan in het zuiden van Breda. Sinds 1 september zit Sibelicious in het nieuwe Horizon gebouw van Breda University of Applied Sciences op locatie Mgr. Hopmansstraat. Iedereen is welkom om van onze verfijnde gerechten te genieten!

In restaurant Sibelicious leren studenten alles wat nodig is om een exclusief restaurant te runnen, van het selecteren van de beste wijnen tot een aantrekkelijke presentatie van de gerechten. We serveren een wekelijks veranderend driegangenmenu. De menu’s zijn een geraffineerde combinatie van smaak, liefde en passie. Alles wat wij serveren wordt vers gemaakt in onze keuken.

Hoge kwaliteit voor een gunstige prijs

U wordt bediend door onze eerstejaarsstudenten die ook voor u koken. Onze tweedejaarsstudenten hebben de leiding. Het hele proces wordt begeleid door onze ervaren instructeurs. Van maandag tot en met vrijdag serveren we een driegangenlunch voor slechts € 9,50 en van dinsdag tot en met donderdag een driegangendiner voor € 19,50. Een uitstekende gelegenheid om te genieten van verfijnde gerechten van hoge kwaliteit voor een gunstige prijs.

U kunt reserveren via Sibelicious@buas.nl / www.iens.nl of +31 76 5332781.