Verbouwing in beeld

26 oktober 2018


Verbouwing in beeld

Volgens plan startte aannemer Mertens in september met de verbouwing van het voormalige hoofdgebouw van Breda University of Applied Sciences op locatie Mgr. Hopmansstraat. In dit gebouw – dat straks Frontier Building heet – komen vanaf september 2019 de opleidingen van Games, Media, Built Environment en Logistics.

Game Labs en Production House Area

We hebben alvast wat foto’s gemaakt. Op de foto’s zijn de sloopwerkzaamheden te zien op de derde verdieping van het gebouw. Hier wordt in de open ruimte een ‘Production House Area’ gebouwd, waar studenten van de opleiding Creative Business (International Media and Entertainment Management) in teams aan hun mediaproducties kunnen werken. Eveneens op deze verdieping worden de voormalige collegezalen omgebouwd tot Game Labs – computerlokalen – voor de studenten van de opleiding Creative Media & Game Technologies (International Game Architecture and Design).

De verbouwing vordert al aardig: het pand staat vol kruizen op de wanden en kozijnen. Klaar om gesloopt te worden en weer een stapje verder te komen richting een prachtig nieuw gebouw!

We hebben een webcam op het terrein geïnstalleerd. Zo kan iedereen de verbouwing volgen. If you like!