Op de bouwplaats!

22 januari 2018


Op de bouwplaats!

Sinds de start van de verbouw van het klooster is er veel werk verzet. Omdat dit aan de buitenkant nauwelijks zichtbaar is, hebben we onze medewerkers de mogelijkheid geboden zich aan te melden voor een rondleiding. Deze zijn inmiddels volgeboekt, maar via de webcams en het fotoverslag kan iedereen de verbouw volgen!

Vorige week is in het klooster de vloer gestort van het dakterras in het kleine atrium en, als het weer het toelaat, wordt deze week het dak van dit atrium dichtgelegd. Over een week of zes zal ook het grote atrium dichtgelegd zijn.

Verder wordt er in de maand januari hard doorgewerkt aan het campusterrein. Er is inmiddels een start gemaakt met de aanleg van de ventweg langs de St. Ignatiusstraat. Wanneer deze is opgeleverd, wordt de Mgr. Hopmansstraat tijdelijk afgesloten voor alle verkeer. Zodra bekend, volgt er meer informatie over de exacte datum en de omleidingsroute.

Nieuwsgierig naar de vorderingen?

Kijk dan eens naar het laatste fotoverslag of de webcams in de kantlijn.

Benieuwd naar het resultaat?

Bekijk hier de impressie die laat zien hoe het klooster er van binnen komt uit te zien (Southern and northern part of the convent, by Ontwerpbureau B&W) en de impressie die een beeld geeft van het campusterrein (Impression Future NHTV Campus).

Heb je vragen of opmerkingen, stuur dan even een bericht naar campus@nhtv.nl